Leveringsvoorwaarden gepimptemeubels.nl

Algemene condities

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief transport. De gepimpte meubels zijn ‘vanaf prijzen’ en zijn gebaseerd op gemiddelde kosten van behang dessins. Bij keuze voor bijzondere behangsoorten of dessins kunnen de prijzen hoger uitvallen. Aan de prijzen op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Opdrachtbevestiging voor akkoord

De prijs wordt vooraf bepaald op basis van je wensen en keuze voor het materiaal en vastgelegd in een opdrachtbevestiging.

Aanbetaling

Na ontvangst van de door jou akkoord bevonden en ondertekende opdrachtbevestiging, stuur ik een eerste factuur voor een aanbetaling van minimaal 50% van het totaalbedrag. Na ontvangst van de aanbetaling zet ik de bestelling in gang en start met de productie van de meubels en/of lampen.

Volledige betaling voldaan voor levering

Als de meubels of lampen klaar zijn, stuur ik een tweede factuur met het resterende openstaande bedrag. Deze moet via bankoverschrijving of telebankieren zijn voldaan voordat levering plaatsvindt.
De meubels of lampen worden niet geleverd als de betaling nog niet gedaan is en blijven tot die tijd mijn eigendom.

Tussentijdse annulering

Bij tussentijdse annulering, breng ik alle gemaakte materiaalkosten inkoopkosten en het arbeidsloon voor de tot dan gewerkte uren in rekening. Het nog ‘on-af’ meubel blijft dan mijn eigendom.

 

Maatwerk

Ik lever maakwerk op basis van de eisen en wensen die jij stelt. Dit betekent dat als de inkoop en productie van de meubels of lampen in gang is gezet, ik in principe geen veranderingen meer kan doorvoeren qua afmeting, vormgeving, nabehandeling of kleur. Eventuele uitzonderingen hierop zijn aan mij om te beoordelen. Als er nog aanpassingen mogelijk zijn, dan zijn de meerkosten voor materiaal en arbeid voor jou, de opdrachtgever.

Levertijd

Levertijd altijd in overleg.

Transport

De meubels kunnen worden afgehaald, verstuurd of bezorgd, afhankelijk van de formaten en het gewicht en afhankelijk van je wensen en budget. De kosten voor het transport worden apart doorberekend en zijn maatwerk per opdracht.

Eigendoms -en auteursrecht op designmeubels en lampen Alfa

Ik heb alle meubels op deze website bedacht, ontworpen, gemaakt en gefotografeerd. Hierdoor ben ik ‘geestelijk vader’ van deze meubels en lampen [en foto’s] en heb ik hierop auteursrecht. De consequentie hiervan is, dat je mijn ontwerpen niet na mag maken of na mag laten maken zonder mijn expliciete toestemming. Dit geldt ook voor de gebruikte foto’s op mijn website. Mijn ontwerpen mogen dus ook niet worden gebruikt voor uitvoering door derden.

Akkoord leveringsvoorwaarden

Bij het plaatsen van een opdracht en/of het doen van een aanbetaling verklaar jij, de opdrachtgever, je akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.

© 2018 Ko Schoutens