Meubellijn Alfa

Meubellijn Alfa

Designmeubels en lampen

Deze meubellijn heb ik speciaal ontworpen voor gepimptemeubels.nl. Een strak, no-nonsense design gemaakt uit berken multiplex. Allemaal in dezelfde herkenbaar lijn en hetzelfde basismateriaal. Mooi van zichzelf. Maar daarnaast ook erg bijzonder in een gepimpte versie. De meubellijn Alfa bestaat uit:

Desigmeubels

Kindermeubels

Design lampen

De meubellijn Alfa bestaat vooralsnog uit een eetkamerstoel en kuipstoel*, een bistrotafel rond en vierkant*,  een eettafel ovaal*, rond* en vierkant*, een kinderstoel en -tafel, vloerlamp Eifel en de tafellampen Silhouet, Plié, Tulip, Champagne, Kite, Pilon en Karaf. Bekijk voor meer informatie de prijzen en productpagina.

* nog geen foto beschikbaar

Designmeubels

Kindermeubels

Design lampen

Uitvoering mogelijk in verschillende maten en vormen

De eettafels in deze meubellijn zijn met hetzelfde onderstel of een extra onderstel uit te voeren in verschillende maten en vormen. Van ovaal, rond, vierkant tot rechthoekig.

Slechts het begin

Bovendien draait mijn ontwerpersgeest overuren. En is dit slechts het begin van nog veel producten die uit deze lijn zullen volgen. Denk aan barkrukken, schommelstoelen, kasten, uitbreiding lampencollectie. You name it. Volg me dus op Facebook of bekijk regelmatig deze website voor uitbreiding van de collectie.

Dus zit jouw meubel of lamp er niet bij?

Maar heb je wel interesse in een soortgelijk meubel of lamp uit deze lijn? Of in een ander vorm of maat?