Je hebt interesse in een van mijn meubels of lampen. Hoe werkt het dan verder? Wat zijn je opties?

Allereerst geef je aan welk meubel of welke lamp je graag zou willen en hoeveel stuks van elk. Vervolgens bepaal je of je deze al of niet gepimpt wilt hebben.

Onbehandeld, blank gelakt of gepimpt?

Wil je de naturel versie? Dan hangt het er vanaf wat je er verder zelf nog aan wilt doen. Als je de meubels zelf wilt aflakken bijvoorbeeld, dan koop je een onbehandeld meubel. Wil je een compleet afgewerkt product met naturel uitstraling, dan koop je de versie met gespoten blanke lak.

Ik kies voor gepimpt. En dan?

Ga je voor de gepimpte versie, dan zijn er een aantal mogelijkheden. Maar eerst moet je bepalen welke stijl of uitstraling je wilt.

Welke uitstraling?

Of je nu houdt van retro, trendy, klassiek, barok, romantisch, industrieel of eigentijds. Alles is mogelijk. En jij bepaalt! Bekijk anders wat sfeerbeelden om ideetjes op te doen.

Optie 1:
Zelf dessin uitkiezen

Weet je zelf goed wat je wilt en voor welke uitstraling of stijl je kiest? Zoek dan op de website van kleurmijninterieur.nl * een of meerdere dessins behang uit en geeft dit aan mij door. Ik bekijk of het materiaal geschikt is. Of het voldoet aan mijn criteria. En wat de prijs wordt. Na akkoord en ontvangst [aan]betaling bestel ik de materialen en ga ik hiermee aan de slag. Ik zorg dan dat de meubels gepimpt worden in de stijl van jouw keuze. En dus de uitstraling krijgen die jij wilt. Ambachtelijk, op maat, en met een duurzame kwaliteit.

Optie 2:
Advies op maat

Kom je er zelf niet uit? Of zie je door de hoeveelheid aan dessins door de bomen het bos niet meer? Dan kan ik je hierin ook adviseren. We bepalen dan eerst in een adviesgesprek wat je stijl en wensen zijn. Ik ga dan voor je op zoek naar een of meer geschikte dessins. En maak op basis hiervan een voorstel. Je betaalt dan apart voor het advies en het zoeken naar een geschikt dessin met een vooraf afgesproken bedrag.

Lees voor meer informatie mijn leveringsvoorwaarden.

Dus weet je wat je wil? Of juist niet?

Ik werk met gepimptemeubels.nl heel bewust samen met Kleurmijninterieur.nl als preferred supplier. Waarom? Omdat zij de kwaliteit en expertise leveren waar ik achtersta. Omdat zij alles weten wat er te weten valt over behang. En bovendien een collectie hebben van ruim 25.000 behang dessins op maat met een enorme showroom.